Thursday, 8 December 2016

PHONE JADI KAWAN BAIK


Teringat time keje dulu.. orang bagi message harini, esok baru Mira balas. Bos bagi message pagi, petang baru Mira balas. Tertinggal phone kat pantry banyak kali, kakak tu (kak liza) sembunyikan to teach me a lesson.. last2 dia yg kembalikan sendiri phone Mira. Sebab sampai ke petang tak ambik-ambik..hehe..

Betapa dulu-dulu tak kisah pun phone kemana.

Tapi sekarang tak lagi..wahahaha..

Sekarang dah jadi kawan baik. Tak nak pegang 24 jam pun, dia jadi pegang juga.. sebab bisnes online memang kene kawan baik dengan phone.

Phone sekarang yang Mira pakai, ASUS Zen5. Alhamdulillah.. Allah bagi smart phone ni, Banyak dah dia tolong Mira. Bersyukur Mira sangat-sangat..

Ok.. dah cerita pasal phone.

Kedai vitamin dah bukak ye.. sape nak anjalkan yang kurang anjal tu.. bokeh la try collagen powder ni.. tengah harga jatuh ni..

Collagen Powder
Beli 6 kotak, percuma 1 kotak

Beli 2, discount 5%

Pastu.. boleh beli multi stacker vitamin. Eh, nak buh susu anak bawak pi jenjalan pun ok.. comel sangat.

Pm Mira untuk order
Mira Hamzah
019-2821775

#tsunamishaklee #amazing10 #pts28dec2016 #Shakleeamazing

No comments:

Post a Comment